Salată de curmale Fuyu cu rucola și rodie

Salată de curmale Fuyu cu rucola și rodie
Salata de curmale Fuyu cu rucola și rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați caqui fuyu, piper proaspăt crăpat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de curmale și rucola cu semințe de rodie, mentă și Feta, Salată de Persimmon și Avocado Fuyu, și Salată Dulce De Curmale Fuyu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați blatul de pe caqui, apoi folosiți un cojitor de legume, îndepărtați și pielea. Acest lucru este opțional, deoarece pielea este comestibilă. Folosiți o mandolină pentru a tăia cu atenție felii subțiri de hârtie în cruce, expunând starburst în centrul fiecăruia slice.In un castron mic se amestecă împreună uleiul cu oțeturile, sarea și pepper.In un castron mare de salată aruncă rucola și semințele de pommegrantae cu vinaigreta pentru a acoperi. Împărțiți salata în șase farfurii și acoperiți fiecare cu felii de curmal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
VinetăVinetă
CurmaleCurmale
Starburst BomboaneStarburst Bomboane
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MandolinăMandolină
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista