Salată de curmale Fuyu cu rucola și rodie
Salata de curmale Fuyu cu rucola și rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați caqui fuyu, piper proaspăt crăpat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de curmale și rucola cu semințe de rodie, mentă și Feta, Salată de Persimmon și Avocado Fuyu, și Salată Dulce De Curmale Fuyu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați blatul de pe caqui, apoi folosiți un cojitor de legume, îndepărtați și pielea. Acest lucru este opțional, deoarece pielea este comestibilă. Folosiți o mandolină pentru a tăia cu atenție felii subțiri de hârtie în cruce, expunând starburst în centrul fiecăruia slice.In un castron mic se amestecă împreună uleiul cu oțeturile, sarea și pepper.In un castron mare de salată aruncă rucola și semințele de pommegrantae cu vinaigreta pentru a acoperi. Împărțiți salata în șase farfurii și acoperiți fiecare cu felii de curmal.