Salată de curcan și orez
Salata de curcan și orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de oțet balsamic, ardei gras, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt Salată de curcan și orez, Salată de curcan, orez și Romaine, și Salată De Curcan Cu Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe cutie. Dați la frigider 10 minute pentru a se răci.
Între timp, tăiați felii subțiri din vârfurile de roșii. Strângeți ușor și aruncați semințele. Folosind linguriță, scoateți pulpa din roșii, lăsând o coajă de 1/4 inch.
Scurgeți cu susul în jos pe prosoape de hârtie. Se da la frigider pana la servire.
Într-un castron mediu, amestecați orezul, curcanul, țelina, ardeiul gras și ceapa. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament.
Se toarnă sosul peste salată; se amestecă ușor pentru a acoperi. Capac; se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 45 de minute.
Chiar înainte de servire, puneți salata în coji de roșii. Dacă doriți, garnisiți cu ceapă verde tocată suplimentară.