Salată de criză de vară

Salata crunch de vară durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 81 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de lămâie, ierburi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată chinezească Crunch - o salată crocantă cu un pansament oriental este perfectă pentru o după-amiază de vară, Rulouri De Vară Veggie Crunch, și Rețetă de salată Crunch de iarnă (cu sos uluitor) salată Reci.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați ciupercile cu jumătate de suc de lămâie și puneți deoparte sucul de lămâie va înmuia ciupercile. Albiți fasolea în apă clocotită cu sare timp de 5-6 minute până când mai au o criză, dar nu sunt scârțâitoare, apoi scurgeți-le și răciți-le în apă cu gheață.
Aruncați fasolea și ciupercile împreună într-un castron cu ierburile și condimentați cu sare și piper. Aruncați roșiile, sucul de lămâie rămas și uleiul de măsline și împrăștiați cu parmezan chiar înainte de servire.