Salată de creveți și spanac la grătar cu vinetă de miere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveți la grătar și salată de spanac cu vinetă de miere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 315 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți șalotă, piper, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de creveți la grătar cu vinetă de tei de miere, Salată de spanac-pere cu vinetă de miere-slănină, și Salată caldă de spanac cu vinetă de miere-usturoi.
Instrucțiuni
Așezați primele 6 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de suc și creveții într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider timp de 20 de minute, întorcând punga ocazional.
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin 1/8 linguriță de piper) într-un blender sau robot de bucătărie; procesați timp de 5 minute sau până se omogenizează.
Scoateți creveții din pungă; aruncați marinada.
Așezați creveții pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Combinați spanacul și Andiva într-un castron mare.
Adăugați amestecul de oțet, aruncând pentru a acoperi.
Așezați 2 1/2 căni amestec de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Topiți fiecare porție cu 6 creveți și 2 linguri de brânză.