Salată de creveți la grătar și orez sălbatic

Salata de creveți la grătar și orez sălbatic este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 714 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica morcov, miere, ulei, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Medalioane balsamice de porc cu piersici la grătar și salată de orez sălbatic, Sote De Creveți De Orez Sălbatic, și Creveți De Orez Sălbatic Coaceți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj. În castron mediu, combinați orezul fiert, ciupercile, ceapa și morcovul; se amestecă bine. Capac; refrigerați 1 oră sau până se răcește.
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană ulei, coajă de tei, suc de lămâie, oțet, miere și muștar; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de var peste amestecul de orez; aruncați ușor pentru a acoperi. Reveniți la frigider.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu, combinați creveții și 1 lingură de ulei; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute pentru a marina.
Când grătarul este încălzit, puneți creveții în coșul de grătar (grătarul "wok").
Așezați coșul de grătar pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 4 pana la 6 minute sau pana cand crevetii devin roz, amestecand ocazional.
Împărțiți salata uniform pe farfurii individuale de servire. Se amestecă ușor amestecul de orez;lingură uniform pe salată. Completați fiecare cu creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.