Salată de creveți la grătar cu vinaigretă de susan și ghimbir

Salată de creveți la grătar cu vinaigretă de susan și ghimbir
Salata de creveți la grătar cu vinaigretă de susan și ghimbir este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară, cu 2 porții. Pentru 2,05 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 97 de calorii. Funcționează bine ca aperitiv la preț rezonabil pentru The Fourth Of July. Un amestec de roșii cherry, creveți, ceapă verde și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați să gătiți cartea: creveți prăjiți cu Lo Mein și vinaigretă de ghimbir și susan, Salată Shiitake cu vinegretă de susan și ghimbir și Salată Shiitake cu vinegretă de susan și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți creveții cu 2 până la 3 linguri Vinaigretă de susan și ghimbir. Prăjiți la foc mediu-mare 3 până la 4 minute sau până când devine roz, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Împărțiți salata pe 2 farfurii mari. Aranjați pe fiecare creveți, roșii, ciuperci și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Stropiți cu vinaigretă de susan, după gust. Resturi refrigerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată

Echipamente

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Sauvignon Blanc Niner Edna Valley, cu un rating de 4,5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Sauvignon Blanc Niner Edna Valley
Sauvignon Blanc Niner Edna Valley
Acest Sauvignon Blanc reflectă extrem de educația sa în climă rece. Arome de castraveți crocante și pepene galben se amestecă cu iarbă proaspătă tăiată pe nas cu un strop de măr Granny Smith. Gustul este amplu și se termină ca o mușcătură de piersică galbenă fermă – fructat, cu un final crocant delicios.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista