Salată de creveți, homar și jicama
Salata de creveți, homar și jicama este o fără lactate și pescatarian garnitură. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 391 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de chili, suc de lămâie, verdeață rezistentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de homar cu tăiței de sticlă și J. C. C. C. C, Salată De Creveți, J Pcerccama Și Caise, și Salată de creveți, J Pcerccama și caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Dacă utilizați coajă-pecreveți, folosiți foarfece mici pentru a tăia cochiliide-a lungul spatelui curbat.
Îndepărtați venele, păstrând cojile intacte.
Așezați creveții șilobster într-un castron mare; stropiți cu 2 linguriulei și condimentați cu sare.
Se amestecă ceapa și2 linguri suc de lămâie într-un castron mic.
Creveți la grătar până când sunt opaci în centru, 2-3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o suprafață mareplacă. Gratiți cozile de homar,cu carnea în jos, până când sunt ușor carbonizate, 1-2 minute. Întoarceți carnea în sus și grătiți până când este opac în centru,cu aproximativ 5 minute mai mult.
Adăugați cozi de homar la farfurie cu creveți și lăsați să se odihnească timp de 5-10 minute.
Scoateți carnea de homar din coji;aruncați cojile.
Tăiați homarul în bucăți de 1".
Scurgeți ceapa roșie; așezați într-un castron mare.
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de ulei, jicama,verdeață, tomatillos și 1 cană de coriandru.Se condimentează cu sare și mai mult suc de lămâie, dacădorit.
Adăugați fructe de mare; aruncați pentru a acoperi.
Ancho Chile ulei peste; garnisiti cu coriandru.