Salata de creveți, homar și jicama este o fără lactate și pescatarian garnitură. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 391 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de chili, suc de lămâie, verdeață rezistentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de homar cu tăiței de sticlă și J. C. C. C. C, Salată De Creveți, J Pcerccama Și Caise, și Salată de creveți, J Pcerccama și caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Dacă utilizați coajă-pecreveți, folosiți foarfece mici pentru a tăia cochiliide-a lungul spatelui curbat.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
Fulgi De Legume
2
Îndepărtați venele, păstrând cojile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
3
Așezați creveții șilobster într-un castron mare; stropiți cu 2 linguriulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă ceapa și2 linguri suc de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Creveți la grătar până când sunt opaci în centru, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați pe o suprafață mareplacă. Gratiți cozile de homar,cu carnea în jos, până când sunt ușor carbonizate, 1-2 minute. Întoarceți carnea în sus și grătiți până când este opac în centru,cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Adăugați cozi de homar la farfurie cu creveți și lăsați să se odihnească timp de 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Creveți
8
Scoateți carnea de homar din coji;aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Homar
Coji De Paste
9
Tăiați homarul în bucăți de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
10
Scurgeți ceapa roșie; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de ulei, jicama,verdeață, tomatillos și 1 cană de coriandru.Se condimentează cu sare și mai mult suc de lămâie, dacădorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Cum Ar Fi Pepitele
1 Kg Tortillas De Maíz
Verzii
Jicama
Sare
Ulei De Gătit
12
Adăugați fructe de mare; aruncați pentru a acoperi.
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.