Salată de creveți, homar și jicama

Salată de creveți, homar și jicama
Salata de creveți, homar și jicama este o fără lactate și pescatarian garnitură. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 391 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de chili, suc de lămâie, verdeață rezistentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de homar cu tăiței de sticlă și J. C. C. C. C, Salată De Creveți, J Pcerccama Și Caise, și Salată de creveți, J Pcerccama și caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Dacă utilizați coajă-pecreveți, folosiți foarfece mici pentru a tăia cochiliide-a lungul spatelui curbat.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Îndepărtați venele, păstrând cojile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
3
Așezați creveții șilobster într-un castron mare; stropiți cu 2 linguriulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă ceapa și2 linguri suc de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Creveți la grătar până când sunt opaci în centru, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați pe o suprafață mareplacă. Gratiți cozile de homar,cu carnea în jos, până când sunt ușor carbonizate, 1-2 minute. Întoarceți carnea în sus și grătiți până când este opac în centru,cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Adăugați cozi de homar la farfurie cu creveți și lăsați să se odihnească timp de 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
CrevețiCreveți
8
Scoateți carnea de homar din coji;aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
Coji De PasteCoji De Paste
9
Tăiați homarul în bucăți de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
10
Scurgeți ceapa roșie; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de ulei, jicama,verdeață, tomatillos și 1 cană de coriandru.Se condimentează cu sare și mai mult suc de lămâie, dacădorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VerziiVerzii
JicamaJicama
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Adăugați fructe de mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
13
Burniță
14
Ancho Chile ulei peste; garnisiti cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Îmbutelierea vieilles Vignes de la Savary este introducerea finală a acestei combinații magice: Chardonnay cultivat în calcar Kimmeridgian și un apullorlevage dozat corespunzător în lemn. Electricitatea și mineralitatea oferite de sol sunt echilibrate de o cremozitate untoasă care este cerească.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista