Salată de creveți, Avocado și Grapefruit
Salata de creveți, Avocado și Grapefruit este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de creveți, Avocado și Grapefruit, Salată De Creveți Cu Avocado De Grapefruit, și Salată de creveți și Avocado cu vinetă de Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Presărați creveții cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați creveți în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand crevetii sunt gata, amestecand frecvent.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Curățați și tăiați grapefruitul peste un castron, rezervând 3 linguri de suc.
Combinați sucul de grapefruit, restul de 2 linguri de ulei, restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper, tarhon, zahăr brun și șalotă într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Adăugați salată verde; aruncă. Aranjați 2 căni de amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 3 pene de avocado; împărțiți secțiunile de creveți și grapefruit în mod egal între porții.