Salata de Crab și mazăre în coaste de țelină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 12 calorii. Această rețetă servește 60. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, pătrunjel cu frunze plate, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Țelină, Fenicul Și Mere Cu Crab Dungeness, Salată Rece De Mazăre, și Coaste Scurte Prăjite Cu Conopidă Și Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați coastele de țelină astfel încât să stea plate, apoi tăiați-le pe diagonală în lungimi de 1 inch. Într-un castron mediu, combinați crema de brânză înmuiată cu maioneza, sucul de lămâie, busuiocul, tarhonul, pătrunjelul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
(24 De Număr)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carnea de crab, mazărea, bulbul de fenicul și ceapa și amestecați ușor până se combină. Se condimentează cu sare și piper. Puneți 1 linguriță de salată de crab pe fiecare bucată de țelină și garnisiți cu un pic de frunză de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crabi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.