Salată de Crab și anghinare
Salata de crab și anghinare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 10 și costă $1.57 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de roșii coapte ferme, inimi de anghinare marinate, iaurt fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Baie de Crab și anghinare, Baie de Crab și anghinare, și Hot Anghinare-Crab Dip.
Instrucțiuni
Se amestecă țelina, măslinele și 1/3 cană de maioneză. Se amestecă ușor în crab.
Adăugați sare, piper și suc de lămâie după gust.
Scurgeți anghinarea și salvați marinada. Dacă inimile de anghinare sunt întregi, tăiați longitudinal în jumătăți sau sferturi.
Așezați o frunză de salată pe fiecare farfurie și așezați o felie de roșie pe salată. Mound crab amestec în mod egal pe felii de roșii și aranja anghinare lângă roșii.
Stropiți ușor salatele cu marinată de anghinare.
Dacă doriți, amestecați crabul de sus cu o păpușă mică de maioneză. Praf salate ușor cu boia de ardei.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.