Salată de Crab rege cu Grapefruit și Avocado

Salata de Crab rege cu Grapefruit și Avocado este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porții. Acest curs principal are 2396 calorii, 144g de proteine, și 156g de grăsime per portie. Pentru $19.38 pe portie, această rețetă acoperă 80% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos de soia, grapefruit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Încercați Salată de Crab rege cu Grapefruit și Avocado, Salată de paste de Avocado și Crab cu vinetă de tarhon de Grapefruit, și Regele Crab și Avocado Shooters pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, curățați pielea și miezul alb amar din grapefruit. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile de grapefruit. Strângeți sucul din membrane în castron; ar trebui să existe 1/2 cană.
Într-un bol, amestecați ceapa, sosul de soia și sucul de lămâie cu 4 linguri de ulei. Se amestecă 1/4 cană de suc de grapefruit din castron și se condimentează cu sare.
Lăsați să stea 10 minute.
Într-o tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei până la sclipire.
Adăugați crabul și gătiți la foc mare, întorcând o dată, 30 de secunde.
Adăugați restul de 1/4 cană de suc de grapefruit și gătiți până când crabul este ușor caramelizat, aproximativ 10 secunde.
Aranjați grapefruitul în boluri puțin adânci.
Strat avocado deasupra, apoi crabul. Puneți pansamentul peste crab, garnisiți cu migdalele și cilantro și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.