Salată De Crab Cupe De Salată

Salată De Crab Cupe De Salată
Salata de Crab Salata cupe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 136 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți țelină din inimă, usturoi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Ton Cupe De Salată, Salată de pui în cupe de salată, și Salată De Creveți Cupe De Salată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați crabul într-un castron și treceți degetele prin el pentru a verifica dacă există bucăți de coajă. Rupeți crabul puțin cu vârfurile degetelor, dar lăsați mai multe bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați sos de chili, coajă de lămâie și suc, pătrunjel, sos fierbinte și Worcestershire în castron și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos De ChiliSos De Chili
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Sos FierbinteSos Fierbinte
PătrunjelPătrunjel
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un robot de bucătărie, procesați legumele tocate în bucăți mici lovind pulse de mai multe ori. Tapetați o farfurie cu câteva foi de prosop de hârtie. Răzuiți legumele pe prosop pentru a îndepărta lichidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Transferați țelina tocată, piperul, usturoiul și ceapa în crab. Se amestecă pentru a combina legumele și se condimentează salata cu sare grosieră și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
CrabiCrabi
6
Așezați salata de crab într-un castron de servire și acoperiți cu biscuiți. Înconjurați salata cu "cupe"de salată. Puneți salata în bucățile crocante de aisberg în timp ce mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Salată VerdeSalată Verde
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista