Salată de Crab cu vinaigretă Caesar
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Salata de Crab cu vinetă Caesar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 268 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,0 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper, arpagic, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată Kale Caesar + Vinetă Caesar, Prăjituri de Crab și salată Caesar, și Salată de Crab și sos de Caesar cu zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau mini procesor, combinați 4 dintre hamsii cu usturoiul, oțetul, muștarul și sosul Worcestershire și piureul până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați uleiul de măsline și amestecați până se încorporează. Condimentați vinaigreta cu sare și piper; adăugați parmezanul și amestecați scurt.
Într-un castron mare, aruncați ușor crabul, arpagicul, tarhonul și ardeiul roșu cu vinaigreta.
Adăugați romaine și aruncați.
Se transferă în farfurii, se acoperă cu restul de 4 hamsii și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau