Salată De Crab Cu Pepene Galben Și Marinată De Citrice
Salata de Crab cu pepene galben și marinată de citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 600 de calorii, 23g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $5.85 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți busuioc, pepene galben, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Salată de Crab și citrice cu pansament Chardonnay, Salată de crab Dungeness și citrice de iarnă, și Salată de Crab de năut cu vinetă de citrice.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.