Salată de Crab cu coajă moale și pepene verde

Salată de Crab cu coajă moale și pepene verde
Salata de Crab cu coajă moale și pepene verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 420 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de crabi cu coajă moale jumbo, roșii, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Salată de Crab și ananas cu coajă moale la grătar cu Năsturel, Salată de Crab cu coajă moale, cu pansament verde al zeiței, și Crab Cu Coajă Moale Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați rucola, pepene verde, roșiile, ardeiul gras și ceapa într-un bol; pune salata deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Pepene VerdePepene Verde
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți împreună făina și următoarele 3 ingrediente într-un vas puțin adânc până se amestecă; deoparte. Într-un castron puțin adânc, amestecați albușurile de ou cu sare până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Scufundați crabii în albușuri de ou, apoi înveliți în amestec de făină, îndepărtând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați jumătate din crabi, de sus în jos; sotati 2-3 minute pe fiecare parte, până la auriu, adăugând mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scurgeți crabii pe prosoape de hârtie, apoi transferați pe o foaie de copt într-un cuptor de 200 pentru a se încălzi. Repetați cu uleiul rămas și crabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Aruncați salata cu 1/2 cană de roșii fumurii-sos Balsamic și împărțiți între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
7
Tăiați crabii în jumătate și topiți fiecare salată cu 4 jumătăți.
8
Să ne inspirăm din culoarea paprika și pepene verde a acestui fel de mâncare și să optăm pentru ros uscat în nuanțe de roz. Dar culoarea nu este singura justificare pentru acest vin de vară subapreciat. Un ros bun, cum ar fi Chteau Routas Rouvire ($
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
sau Bonny Doon Vin Gris de Cigare ($8), va avea o multime de farmec de fructe de padure rosii pentru a completa prospetimea fructata a acestei mese. Și dacă utilizați versiunea picantă de paprika sau chile măcinată, aceste ross răcoroase vor calma orice înțepătură pe care o puteți simți."--Mark Oldman
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista