Salată De Crab Albastru Cu Vinetă Asiatică

Salată De Crab Albastru Cu Vinetă Asiatică
Salata de Crab albastru cu Vinaigrette Asiatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 93 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vinaigretă asiatică, salată verde, carne de crab Jumbo și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Împachetări Cu Salată De Crab Albastru, Salată De Crab Fals Mexican Californian Asiatic, și Salată de Crab cu vinaigretă Caesar.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mică la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați semințe de susan și gătiți, amestecând continuu, 3 minute sau până când semințele sunt prăjite. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți carnea de crab, îndepărtând orice bucăți de coajă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
3
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cojitor de legume, dacă doriți. Gatiti sparanghelul in apa clocotita pentru a acoperi 5 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
4
Aranjați salata pe 6 farfurii de servire; acoperiți uniform cu sparanghel și carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
CrabmeatCrabmeat
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
5
Stropiți uniform cu vinetă asiatică și presărați semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista