Salată De Cornucopie
Salata Cornucopia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 190 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 25 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Un amestec de ulei vegetal, măr Granny smith, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cornucopia La Cuptor, Compot De Cornucopie, și Aperitiv Cornucopian Lox pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați migdalele și 1 lingură de zahăr într-o tigaie mică la foc mediu-mic și gătiți și amestecați până când zahărul se topește și migdalele se rumenesc, urmărind cu atenție pentru a evita arderea.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Într-un bol mare de salată, amestecați salata verde, ceapa verde, mărul, avocado, afinele uscate, brânza albastră și migdalele fierte.
Bateți împreună oțetul, 2 lingurițe de zahăr și sare și piper într-un bol și amestecați uleiul vegetal.
Se toarnă pansamentul peste salată și se amestecă ușor pentru a se combina.