Salata Cornucopia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 190 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 25 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Un amestec de ulei vegetal, măr Granny smith, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cornucopia La Cuptor, Compot De Cornucopie, și Aperitiv Cornucopian Lox pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați migdalele și 1 lingură de zahăr într-o tigaie mică la foc mediu-mic și gătiți și amestecați până când zahărul se topește și migdalele se rumenesc, urmărind cu atenție pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Într-un bol mare de salată, amestecați salata verde, ceapa verde, mărul, avocado, afinele uscate, brânza albastră și migdalele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional