Salată de conopidă și pătrunjel parmezan

Salată de conopidă și pătrunjel parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați conopida parmezană și salata de pătrunjel. Această rețetă face 4 porții cu 320 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de conopidă și pătrunjel parmezan, Salată De Anghinare Rasă Cu Pătrunjel Și Parmezan, și Friptură la grătar cu salată de pătrunjel-parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați coaja, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă în ulei până se combină, apoi se amestecă ciupercile și se marinează în timp ce se prăjește conopida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
CiuperciCiuperci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Bateți ușor ouăle cu sare și piper într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați conopida și aruncați până se acoperă bine. Puneți brânza într-un castron mare. Ridicați conopida din amestecul de ouă cu o lingură pliată și transferați-o în brânză, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
BrânzăBrânză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți conopida în 3 loturi, întorcându-se ocazional, până devine aurie pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Adăugați pătrunjel și conopidă în amestecul de ciuperci, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista