Salata de Confetti de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 304 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, miere, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată BLT de vară, Salată De Porumb De Vară, și Salată De Vară Cu Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, aruncați împreună porumb, fasole lima, fasole verde, roșii, ceapă, avocado, jalapeincroumro și busuioc. Într-un al doilea castron, amestecați împreună ulei, oțet, miere, sare și piper.
Adăugați vinetă în salată și aruncați pentru a acoperi. Dați-l la frigider timp de o oră înainte de servire pentru a-l lăsa să se marineze, dacă puteți sta să așteptați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
3
* Albirea Face ca fasolea să fie fragedă șiluminos. Fierbeți-le timp de 30 de secunde, apoi aruncați-le în apă cu gheață pentru a opri gătitul.** Chiffonade este un cuvânt elegant pentru tăierea verdelor cu frunze în panglici. Stackthe frunze, rollup și felie subțire.