Salată de Collard cu roșii prăjite, slănină și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Collard cu roșii prăjite, slănină și ciuperci. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 175 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, verdeață cu nervuri și collard și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pizza mamaliga cu spanac, ciuperci, Bacon si rosii, Roșii prăjite și ciuperci cu pâine la grătar, și Ouă fierte cu roșii prăjite, ciuperci și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați roșiile într-un vas de copt din sticlă medie ușor acoperit cu spray de gătit.
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei și un vârf de sare și piper.
Coaceți la 400 timp de 15 minute, până când roșiile sunt fierbinți și pielea este încrețită. Acoperiți cu folie; deoparte.
Puneți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și presărați cu un vârf fiecare sare și piper. Se sotează doar până când ciupercile sunt fragede și se rumenesc, aproximativ 5 până la 8 minute.
Se transferă pe o farfurie și se menține cald.
Adăugați 2 lingurițe de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare, împreună cu jumătate de usturoi și jumătate de slănină; sotati 30 de secunde.
Adăugați jumătate de verdeață de collard și amestecați doar până când verdele sunt ofilite; transferați într-un castron mare de metal. Repetați cu restul de 2 lingurițe ulei, usturoi și slănină și sotati scurt înainte de a adăuga verdele rămas. Se amestecă-se prăjește doar până când verdele sunt ofilite; se adaugă în castron.
Adăugați roșii și ciuperci în castron cu verdeață.
Se toarnă oțet în tigaie (aveți grijă la fum); fierbeți 30 de secunde.
Stropiți peste salată și aruncați ușor împreună cu sare și piper după gust.