Salată de ciuperci și Pecorino
Salata de ciuperci și Pecorino ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $1.3 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați piper, tulpini de țelină, ciuperci cu buton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pecorino - pui crustat cu salată de ciuperci, Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), și Carpaccio de ciuperci cu Pecorino Toscano.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile într-un bol mediu și aruncați cu 1/4 cană de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Așezați ciupercile pe fundul unui bol de salată din sticlă dreaptă.
Așezați țelina în același bol mediu folosit pentru a arunca ciupercile. Aruncați cu 1 lingură ulei de măsline și un vârf de sare și piper.
Stratează țelina deasupra ciupercilor.
Presărați pătrunjelul peste țelină.
Presărați brânza sfărâmată peste pătrunjel.