Salată de ciuperci sălbatice

Salată de ciuperci sălbatice
Salata de ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 365 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți sare kosher, rețineți: adaptat din" a great American cook " de jonathan waxman. ciuperci, cum ar fi chanterelles, cuburi de pâine cu aluat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată Wild About You: salată de ciuperci sălbatice cu cimbru și inimă de Romaine, Salată De Ciuperci Sălbatice Recips, și Salată de orez sălbatic cu ciuperci și praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cuburile de pâine pe o foaie de copt și coaceți până devin aurii, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți crutoanele într-un castron mediu și presărați rozmarinul și uleiul de măsline. (Lăsați cuptorul pornit.) Aruncați crutoanele cu usturoiul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CrutoaneCrutoane
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți nucile de pin pe o foaie mică de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 3 până la 5 minute, sau până devin aurii. Nu gătiți prea mult - ard ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se toarnă într-un castron și se condimentează cu sare după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Curățați ciupercile tăind orice pete aspre și îndepărtând orice murdărie. Feliați-le în bucăți de mușcătură, aruncați-le împreună într-un castron și puneți-le deoparte. Feliați prosciutto în benzi subțiri de 1 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toacă șalota și se pune într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați oțetul, apoi stropiți în uleiurile de alune și nuci, amestecând constant. Se amestecă arpagicul, salvia și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Puneți salatele într-un bol mare de salată, adăugați busuiocul și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați ciupercile, condimentați cu câte un vârf de sare și piper și aruncați bine. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile devin aurii, 5 minute. Adăugați rapid vinaigreta, amestecați bine și scoateți-o de pe foc. Adăugați imediat amestecul în salate și aruncați o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12
Adăugați nucile de pin, prosciutto și crutoanele (aruncând orice usturoi și rozmarin în plus) și aruncați energic. Gustați pentru condimentare, adăugând sare și piper dacă este necesar și împărțiți între opt farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
ProsciuttoProsciutto
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
CrutoaneCrutoane
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
13
Serviți rapid, înainte ca salata să devină udă.Fiecare porție: 224 calorii; 8 grame proteine; 9 grame carbohidrați; 2 grame fibre; 19 grame grăsime; 2 grame grăsimi saturate; 13 mg. colesterol; 381 mg. sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de busuioc roșu, violet sau verde ambalate slabfrunze de busuioc roșu, violet sau verde ambalate slab8creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCuburi de 1 inch pâine cu aluatCuburi de 1 inch pâine cu aluat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat2Bucăți de caramele Heath Barrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat4frunze proaspete de salvie, tocatefrunze proaspete de salvie, tocate2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat224Fiecare porție: calorii; 8 grame proteine; 9 grame carbohidrați; 2 grame fibre; 19 grame grăsime; 2 grame grăsimi saturate; 13 mg. colesterol; 381 mg. sodiuFiecare porție: calorii; 8 grame proteine; 9 grame carbohidrați; 2 grame fibre; 19 grame grăsime; 2 grame grăsimi saturate; 13 mg. colesterol; 381 mg. sodiu23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de aluneulei de alune8creveți și cu veneSare KosherSare Kosher4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci sălbatice mixte, cum ar fi chanterelles, morels, shiitake, arici și C-Pepes (porcini)ciuperci sălbatice mixte, cum ar fi chanterelles, morels, shiitake, arici și C-Pepes (porcini)8creveți și cu veneNotă: adaptat dinNotă: adaptat din" A Great American Cook " de Jonathan Waxman. Ciuperci precum chanterelles, morels și shiitakes sunt disponibile la magazinele Whole Foods, la supermarketurile bine aprovizionate și la piețele fermierilor23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-121131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.prosciutto feliat subțireprosciutto feliat subțire1Ceapa galbena medie, tocatasalată verde fermă ruptă mixtă, cum ar fi andive, radicchio și romainesalată verde fermă ruptă mixtă, cum ar fi andive, radicchio și romaine5mari5. Puneți salatele într-un bol mare de salată, adăugați busuiocul și aruncați bine5. Puneți salatele într-un bol mare de salată, adăugați busuiocul și aruncați bine1frișcă suplimentară groasăfrișcă suplimentară groasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de sherryoțet de sherry4smalls4. Se toacă șalota și se pune într-un castron mic. Adăugați oțetul, apoi stropiți în uleiurile de alune și nuci, amestecând constant. Se amestecă arpagicul, salvia și piperul după gust4. Se toacă șalota și se pune într-un castron mic. Adăugați oțetul, apoi stropiți în uleiurile de alune și nuci, amestecând constant. Se amestecă arpagicul, salvia și piperul după gust23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de nuculei de nuc8Porții: ca prim felPorții: ca prim fel
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista