Salata de ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 365 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți sare kosher, rețineți: adaptat din" a great American cook " de jonathan waxman. ciuperci, cum ar fi chanterelles, cuburi de pâine cu aluat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată Wild About You: salată de ciuperci sălbatice cu cimbru și inimă de Romaine, Salată De Ciuperci Sălbatice Recips, și Salată de orez sălbatic cu ciuperci și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cuburile de pâine pe o foaie de copt și coaceți până devin aurii, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți crutoanele într-un castron mediu și presărați rozmarinul și uleiul de măsline. (Lăsați cuptorul pornit.) Aruncați crutoanele cu usturoiul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crutoane
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți nucile de pin pe o foaie mică de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 3 până la 5 minute, sau până devin aurii. Nu gătiți prea mult - ard ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se toarnă într-un castron și se condimentează cu sare după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Curățați ciupercile tăind orice pete aspre și îndepărtând orice murdărie. Feliați-le în bucăți de mușcătură, aruncați-le împreună într-un castron și puneți-le deoparte. Feliați prosciutto în benzi subțiri de 1 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toacă șalota și se pune într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați oțetul, apoi stropiți în uleiurile de alune și nuci, amestecând constant. Se amestecă arpagicul, salvia și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Puneți salatele într-un bol mare de salată, adăugați busuiocul și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați ciupercile, condimentați cu câte un vârf de sare și piper și aruncați bine. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile devin aurii, 5 minute. Adăugați rapid vinaigreta, amestecați bine și scoateți-o de pe foc. Adăugați imediat amestecul în salate și aruncați o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12
Adăugați nucile de pin, prosciutto și crutoanele (aruncând orice usturoi și rozmarin în plus) și aruncați energic. Gustați pentru condimentare, adăugând sare și piper dacă este necesar și împărțiți între opt farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Prosciutto
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Crutoane
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil