Salată de ciuperci II
Salata de ciuperci II ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes necesită țelină, brânză elvețiană, oțet de vin roșu și muștar. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Latkes de ciuperci Porcini cu salată de ciuperci și "cremă"de arpagic, Ciuperci vepudu-ciuperci prăjite / ciuperci ușoare s, și Salată De Ciuperci.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul, oțetul și muștarul.
Adăugați ciupercile, țelina, pătrunjelul, brânza și ceapa și aruncați până se acoperă uniform. Se da la frigider cu cel putin 2 ore inainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.