Salată de ciuperci II

Salată de ciuperci II
Salata de ciuperci II ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes necesită țelină, brânză elvețiană, oțet de vin roșu și muștar. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Latkes de ciuperci Porcini cu salată de ciuperci și "cremă"de arpagic, Ciuperci vepudu-ciuperci prăjite / ciuperci ușoare s, și Salată De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul, oțetul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ciupercile, țelina, pătrunjelul, brânza și ceapa și aruncați până se acoperă uniform. Se da la frigider cu cel putin 2 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista