Salată de citrice cu zahăr de mentă
Salata de citrice cu zahăr de menta este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 123 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Un amestec de kumquats, grand marnier, limes și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Salată de citrice cu zahăr de mentă, Salată De Mentă Cu Citrice, și Salată De Citrice Cu Caju Și Mentă.
Instrucțiuni
Tăiați coaja și miezul alb din toate fructele, cu excepția kumquats. Feliați clementinele transversal în felii de 1/4".
Tăiați între membranele fructelor decojite rămase pentru a elibera segmente.
Se amestecă fructele într-un castron mare.
Adăugați Grand Marnier, dacă utilizați; aruncați ușor pentru a încorpora. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Combinați zahărul și menta într-un mic robot de bucătărie. Pulse până când menta este tocată fin.
Transferați fructele într-un castron mare, împrăștiați felii de kumquat, dacă folosiți, și presărați salata cu 2 linguri. zahăr de mentă.
Serviți zahărul rămas de mentă alături.