Salată de citrice cu tarhon
Salata de citrice cu tarhon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 78 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână portocale de sânge, portocale de buric, frunze de tarhon și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de salată cu unt cu tarhon și vinetă cu miere de citrice, Salată caldă de homar Braconat cu unt cu sos de tarhon-citrice, și Pachete de legume cu tarhon-baie de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, 1/4 cană de tarhon și 1/4 cană de apă într-un borcan, acoperiți și agitați până când zahărul este dizolvat. Se strecoară siropul de tarhon printr-o sită cu ochiuri fine într-un borcan curat sau într-un castron mic; aruncați tarhonul.
Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați coaja și miezul alb din portocalele de sânge, clementinele, portocalele buricului și mandarinele; aruncați. Feliați citricele în cruce în runde groase de 1/4". Aranjați citricele pe un platou, stropiți cu sirop de tarhon (dacă citricele dvs. sunt dulci, este posibil să nu doriți să folosiți tot siropul) și acoperiți cu mai multe frunze de tarhon.
Faceți înainte: siropul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.