Salată de cicoare și andive cu fistic condimentat
Salata de cicoare și andive cu fistic condimentat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, andive belgiene, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de cicoare-andive Roquefort și nucă, Salată de andive și cicoare cu vinetă de muștar granulat, și Salată de andive prăjită cu Prosciutto, smochine și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un vas superficial, amestecați uleiul de alune cu oțetul de sherry.
Adăugați radicchio și lăsați la marinat 10 minute, întorcându-se des.
Împrăștiați fisticul pe o foaie de copt cu margini și presărați cu câte un vârf de sare, zahăr, chimen și cayenne.
Coaceți până la prăjit, aproximativ 5 minute.
Aprinde un grătar. Condimentați radicchio cu sare și piper și grătiți la foc mare până se carbonizează ușor pe 2 părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o suprafață de lucru și se lasă să se răcească ușor.
Tăiați radicchio în bucăți de mușcătură.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați oțetul balsamic și aduceți la fierbere la foc moderat.
Adăugați cicoarea și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați radicchio, andivele roșii și galbene și tarhonul tocat și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper. Umpleți salata pe farfurii, garnisiți cu fisticul condimentat și serviți.