Salată De Cezar De Duminică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Caesar de duminică. O porție conține 958 calorii, 65g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,25 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, capere, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Brunch de duminică: salată Caesar acoperită cu ouă Pocate, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul mare resigilabil pungă de plastic pentru depozitarea alimentelor. Se acoperă cu ingrediente pentru marinată. La frigider 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 149°. tapetați foaia de biscuiți cu folie.
Tăiați bagheta în cuburi de 1 inch. În castron mare, amestecati cu restul de crutoane ingrediente.
Transferați cuburile de pâine pe foaia de prăjituri.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când sunt crocante.
Se scoate din cuptor; se lasă deoparte să se răcească.
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti puiul 8-10 minute, rotind o data, pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (cel putin 74°). (Timpul de gătit depinde de cât de groase sunt bucățile.)
Transferați puiul pe scândură; lăsați să stea în timp ce faceți pansament.
Între timp, așezați ingredientele pentru pansament într-un borcan mic cu capac. Acoperiți; se agită până se combină. Puneți deoparte la temperatura camerei.
În bolul mare de salată, puneți salată, avocado, roșii și capere.
Tăiați puiul în fâșii; adăugați la salată.
Adăugați majoritatea crutoanelor. Folosind un cojitor de legume, radeți parmezanul în bucăți peste salată.
Adăugați pansament; aruncați cu mâinile sau cleștele până când totul este acoperit în mod egal.
Se servește cu parmezan suplimentar și crutoane după gust.