Salată De Ceviche De Halibut

Salată De Ceviche De Halibut
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Salata de Halibut ceviche ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 494 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Un amestec de agave, ulei de măsline, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Ceviche De Halibut, Ceviche De Halibut, și Ceviche Clasic De Halibut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o foaie mică de copt cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Folosind o perie de patiserie, periați tortilele pe ambele părți cu uleiul de măsline și presărați cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
3
Tăiați fiecare tortilla în 8 triunghiuri și aranjați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți până la auriu și crocant, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru ceviche: într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 8 pe 8 inci, amestecați halibutul, sucul de lămâie, sucul de lămâie, coaja de lămâie, sarea și piperul. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 3 ore, amestecând la jumătatea timpului de refrigerare pentru a distribui marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Pentru salată: într-un bol mediu, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, agave, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați ceapa verde, roșiile, avocado, jalapeno și pătrunjelul. Aruncați până când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8
Pentru asamblare: împărțiți salata și lingura în 4 pahare mari de martini sau 4 boluri mici de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Scurgeți ceviche - ul și lingura deasupra salatei.
10
Garnisiți cu chipsuri de tortilla înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista