Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Salata de Halibut ceviche ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 494 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Un amestec de agave, ulei de măsline, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Ceviche De Halibut, Ceviche De Halibut, și Ceviche Clasic De Halibut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o foaie mică de copt cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Folosind o perie de patiserie, periați tortilele pe ambele părți cu uleiul de măsline și presărați cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
3
Tăiați fiecare tortilla în 8 triunghiuri și aranjați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți până la auriu și crocant, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru ceviche: într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 8 pe 8 inci, amestecați halibutul, sucul de lămâie, sucul de lămâie, coaja de lămâie, sarea și piperul. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 3 ore, amestecând la jumătatea timpului de refrigerare pentru a distribui marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils Argintii
1 Căpșună, Decojită
Tri-tips, Tuns
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Pentru salată: într-un bol mediu, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, agave, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați ceapa verde, roșiile, avocado, jalapeno și pătrunjelul. Aruncați până când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kg Piept De Curcan
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8
Pentru asamblare: împărțiți salata și lingura în 4 pahare mari de martini sau 4 boluri mici de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Scurgeți ceviche - ul și lingura deasupra salatei.
10
Garnisiți cu chipsuri de tortilla înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.