Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Salata de Halibut ceviche ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 494 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Un amestec de agave, ulei de măsline, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Ceviche De Halibut, Ceviche De Halibut, și Ceviche Clasic De Halibut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o foaie mică de copt cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Folosind o perie de patiserie, periați tortilele pe ambele părți cu uleiul de măsline și presărați cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
3
Tăiați fiecare tortilla în 8 triunghiuri și aranjați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți până la auriu și crocant, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Pentru ceviche: într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 8 pe 8 inci, amestecați halibutul, sucul de lămâie, sucul de lămâie, coaja de lămâie, sarea și piperul. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 3 ore, amestecând la jumătatea timpului de refrigerare pentru a distribui marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Avocado Hass Ușor Piure
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Pentru salată: într-un bol mediu, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, agave, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
0,5 Lingurita Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ceapa verde, roșiile, avocado, jalapeno și pătrunjelul. Aruncați până când este acoperit.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.