Salată De Ceapă Tandoori
Salata de ceapă Tandoori este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sare kosher, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Tandoori cu piure de năut și salată de piper și ceapă, Salată De Pui Tandoori, și Salată De Pui Tandoori Tocată pentru rețete similare.