Salată de castraveți și ridichi
Salata de castraveți și ridichi este o fără gluten, primar și vegan garnitură. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, semințe de fenicul, castraveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Ridichi Și Castraveți, Salată de ridichi și castraveți, și Salată de ridiche și castraveți.
Instrucțiuni
Aduceți primele șapte ingrediente la foc mic într-o cratiță mică.
Așezați ridichile într-un recipient rezistent la căldură; se toarnă amestecul de oțet peste. Se răcește cel puțin 5 ore și până la 1 săptămână.
Înainte de servire, adăugați castraveți; lăsați să stea 25-30 de minute.
Se transferă într-un castron mare; se amestecă ceapa și uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.