Salată De Castraveți Cu Smântână
Salata de castraveți cu smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 41 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Salată De Castraveți Cu Smântână, Salată de castraveți și ceapă cu smântână, și Salată De Castraveți Cu Smântână Cu Semințe De Muștar.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele de castraveți.
Tăiați castraveții în jumătate pe lungime și tăiați subțire. Într-un castron, amestecați castraveții cu 1 linguriță de sare; acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 4 ore.
Se scurge bine și se usucă.
Separați gălbenușurile de ou și albușurile.
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați gălbenușurile, smântâna, oțetul, muștarul, zahărul și piperul; se învârte până se omogenizează.
Pentru a servi, amestecați sosul de smântână și mărarul cu castraveții.
Se adaugă sare după gust. Tapetați un castron larg cu frunze de salată și lingură salată de castraveți pe frunze.