Salata de cartofi și fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 198 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 142 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare și piper măcinat, cartofi din florida, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată nouă de cartofi și fasole verde, Salată De Cartofi Și Fasole Verde, și Salată De Fasole Verde Cu Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Copiii pot: să rupă capetele de pe fasole și să le rupă în treimi.Umpleți vasul de amestecare de dimensiuni medii la jumătate cu gheață și apă; pune deoparte.Umpleți oala de stoc de dimensiuni mari 3/4 cu apă ușor sărată. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați fasolea verde în apă clocotită și lăsați să gătească timp de 2 până la 3 minute. Folosind o strecurătoare de mână, scoateți fasolea verde din apa clocotită și puneți-o în apa cu gheață pentru a le împiedica să gătească.După ce fasolea verde s-a răcit, scoateți-le din apa cu gheață și lăsați-le deoparte.Adăugați cu grijă cartofii tăiați în aceeași apă clocotită în care au fost gătite fasolea verde. Gatiti cartofii in apa clocotita timp de aproximativ 15 minute, in functie de marime. Odată fraged, scurgeți și clătiți cu apă rece.Copiii pot: într-un bol mare de amestecare, combinați maioneza, sucul de lămâie și uleiul de măsline. Se amestecă amestecul de maioneză pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Pentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Verzii
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Adăugați toate restul ingredientelor în castron și amestecați ușor pentru a combina toate aromele.Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.Păstrați salata de cartofi la rece la frigider și amestecați înainte de a servi pe verdeața preferată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă