Salată De Cartofi În Stil Restaurant
Salata de cartofi în stil Restaurant este o fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 293 calorii. 200 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, țelină, gust de murături și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piei De Cartofi În Stil Restaurant, Cremă în stil Restaurant de supă de brânză Cheddar de cartofi, și Salată De Pui În Stil Restaurant.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Se scurge, se răcește și se toacă.
Într-un castron mare, combinați cartofii, maioneza, gustul dulce, zahărul, ceapa, muștarul, oțetul, țelina, pimentos, morcovul, pătrunjelul, piperul și sarea.
Se amestecă bine, se răcește și se servește.