Salată De Cartofi În Stil German
Salata de cartofi în stil German este o lactate gratuit farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 235 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi, făină, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi și șuncă în stil German, Salată De Cartofi În Stil German, și Salată de cartofi în stil German cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, așezați cartofii și acoperiți cu apă rece cu 1 inch. Se amestecă în 2 linguri de sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Se scurge, se transferă într-un castron mare și se acoperă cu folie de plastic pentru a se încălzi.
Între timp, într-o cratiță mică, la foc mediu-mare, adăugați slănina și gătiți, amestecând frecvent, până când este crocantă și grăsimea sa a fost eliberată, aproximativ 3 minute. Coborâți focul la mediu, adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la translucid, aproximativ 6 minute. Se amestecă făina și se gătește încă 45 de secunde.
Adăugați restul de 2 lingurițe de sare, bulion, oțet, muștar și zahăr. Aduceți la fierbere în timp ce bateți constant.
Folosind mâinile, frecați pielea de pe cartofi.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal în felii de 1/4 inci. Întoarceți cartofii în castronul mare.
Se toarnă peste amestecul de oțet și se aruncă pentru a acoperi cartofii. Aruncați pătrunjelul și condimentați cu piper după gust.
Transferați pe un platou de servire și serviți imediat.