Salată De Cartofi Russet

Salata de cartofi roșcat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 333 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, muștar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartof dulce la grătar și cartof roșcat, Roșu Prăjit Și Pene De Cartofi Dulci, și Tian roșcat și cartof dulce cu unt brun, sirop de cidru și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 5 litri, acoperiți cartofii cu apă.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperi; gatiti cartofii 20-25 de minute sau pana cand se inmoaie.
Se scurge; se răcește 10 minute.
Curățați cartofii; tăiați în cuburi de 1/2 inch.
Se pune într-un castron mare.
Într-un castron mic, bateți maioneza, muștarul, buruienile de mărar, sarea și piperul cu biciul. Aruncați cartofii cu amestec de maioneză. Se amestecă țelina și ceapa până se omogenizează bine.
Capac; refrigerați aproximativ 1 oră pentru a amesteca aromele.
Se servește rece. Acoperiți și refrigerați orice salată rămasă.