Salată de cartofi roșii și roșii

Salată de cartofi roșii și roșii
Rețeta de Salată de Cartofi Roșii și Roșii poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 35 de minute . Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și integrală de 30 de porții are 4 porții și costă 2,38 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 245 de calorii . Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Această rețetă de la Foodnetwork necesită pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, capere și roșii cherry. Funcționează bine ca aperitiv. Per total, această rețetă obține un scor excelent de 84% . Încercați Salată de Roșii Cherry Proaspete cu Ceapă Roșie, Avocado și Pimentón , Salată de Cartofi Roșii cu Pui la Grătar și Porumb și Stive de Vinete la Grătar cu Roșii Moștenite cu Busuioc și Sos de Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați cartofii într-o cratiță medie cu suficientă apă rece cât să îi acopere cel puțin 5 cm. Puneți cratița la foc mediu. Aduceți apa la fierbere și continuați să fierbeți până când cartofii sunt fragezi, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPraz, Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)Brânză Bitto Rasă (poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și lăsați-i să se usuce timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPraz, Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Într-un bol de servire, adăugați cartofii, roșiile, ceapa verde, măslinele, pătrunjelul, caperele, cimbrul, uleiul de măsline și coaja de lămâie. Amestecați ușor până când toate ingredientele sunt acoperite și condimentați cu sare și piper, după gust. Dați la frigider timp de 1 oră și amestecați din nou ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust1/2 Cană De Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Praz, Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPraz, Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista