Salată de cartofi roșii și roșii
Rețeta de Salată de Cartofi Roșii și Roșii poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 35 de minute . Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și integrală de 30 de porții are 4 porții și costă 2,38 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 245 de calorii . Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Această rețetă de la Foodnetwork necesită pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, capere și roșii cherry. Funcționează bine ca aperitiv. Per total, această rețetă obține un scor excelent de 84% . Încercați Salată de Roșii Cherry Proaspete cu Ceapă Roșie, Avocado și Pimentón , Salată de Cartofi Roșii cu Pui la Grătar și Porumb și Stive de Vinete la Grătar cu Roșii Moștenite cu Busuioc și Sos de Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați cartofii într-o cratiță medie cu suficientă apă rece cât să îi acopere cel puțin 5 cm. Puneți cratița la foc mediu. Aduceți apa la fierbere și continuați să fierbeți până când cartofii sunt fragezi, aproximativ 15-20 de minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și lăsați-i să se usuce timp de 5 minute.
Într-un bol de servire, adăugați cartofii, roșiile, ceapa verde, măslinele, pătrunjelul, caperele, cimbrul, uleiul de măsline și coaja de lămâie. Amestecați ușor până când toate ingredientele sunt acoperite și condimentați cu sare și piper, după gust. Dați la frigider timp de 1 oră și amestecați din nou ușor înainte de servire.