Salată de cartofi roșii la grătar cu vinetă cu brânză albastră
Salata de cartofi roșii la grătar cu slănină-Vinaigrette de brânză albastră este o fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 425 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de cartofi la grătar cu Năsturel, ceapă verde și vinetă cu brânză albastră, Salata de cartofi cu brânză și slănină albastră la grătar a lui Big Daddy, și Bacon-Salată De Brânză Albastră Cu Vinetă De Vin Alb.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul. Aruncați cartofii cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătarul tăiat cu fața în jos timp de 3 minute. Întoarceți-vă și continuați să grătați 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați tigaia medie pe arzătorul lateral sau pe grătar și încălziți până aproape de fumat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc și sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Se lasă să se răcească și se sfărâmă.
7
Scoateți din tigaie toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ceapa și gătiți până la moale, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați 1/4 cană ulei de măsline, oțet și zahăr și gătiți până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
10
Se toarnă amestecul de ceapă peste cartofi, se adaugă slănina mărunțită și pătrunjelul și se aruncă pentru a se combina, se condimentează cu sare și mult piper negru. Se toarna salata pe un platou mare si se presara cu branza albastra maruntita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore