Salată de cartofi prăjiți și ardei roșu
Salata de cartofi prăjiți și ardei roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, rozmarin, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați roșii prăjite și piper roșu dip, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în bucăți de 1 inch.
Combinați cartoful, rozmarinul și 1/4 linguriță de piper într-un castron mare.
Adăugați 2 linguri de vinetă; aruncați bine.
Lăsați să stea 15 minute.
Așezați amestecul de cartofi într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 40 până la 45 de minute sau până când cartoful este fraged.
Se lasă să se răcească ușor.
Combinați restul de 2 linguri de vinetă, maioneză și brânză într-un castron mare, amestecând bine.
Adăugați amestecul de cartofi prăjiți și ardeiul prăjit; aruncați ușor.