Salată de cartofi proaspeți de grădină

Salata de cartofi proaspeți de grădină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 112 calorii . Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Taste of Home necesită busuioc, piper, fasole verde și oțet de vin roșu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 49% . Acest scor este solid. Rețete similare includ Salata de roșii, ardei și castraveți din grădină proaspătă , pâine prăjită cu avocado cu ceapă dulce caramelizată, roșii struguri, arpagic proaspăt de grădină și flori de arpagic și sos de roșii proaspete și spaghete .
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 4 minute. Se amestecă fasolea; acoperiți și gătiți 10-12 minute mai mult sau legumele sunt fragede.
Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, busuiocul, pătrunjelul, sarea și piperul.
Se toarnă peste amestecul de cartofi; arunca pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Se amestecă înainte de servire; deasupra cu ouă și roșii.