Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi Pesto și salată de fasole verde. Această rețetă face 6 porții cu 249 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze ușor de busuioc, cartofi noi, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Salată De Fasole Verde Și Cartofi Cu Pesto, Salata de cartofi și fasole verde a lui Michael Natkin cu pesto de rucola, și Salată de fasole verde, roșii și cartofi cu pesto de migdale și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați cartofii într-un coș mare cu aburi montat peste o oală cu apă clocotită. Acoperiți și aburiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați fasolea verde la cartofii din abur și continuați să gătiți, acoperiți, încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Scurgeți și aruncați imediat într-o baie de gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Transferați legumele într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați pesto și amestecați pentru a acoperi uniform. Condimentează cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Faceți un lot mare din acest pesto vara, când busuiocul este proaspăt și abundent. Îl puteți îngheța în tăvi cu cuburi de gheață, împachetați cuburile și îl puteți folosi pe tot parcursul anului ca sos de paste sau pentru a spori aroma unuia. De asemenea, este excelent ca o răspândire sandwich.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Sandwich
Sos De Paste
Gummy Salvatori De Viață
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică și uscată la foc mediu până se rumenesc parfumat și auriu, agitând tigaia frecvent, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Într-un robot de bucătărie, procesați nucile de pin și usturoiul împreună până când sunt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Adăugați busuiocul, parmezanul, sucul de lămâie și sarea și piperul și procesați până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, turnați încet uleiul într-un flux constant prin tubul de alimentare și procesați până când este bine amestecat.