Salată de cartofi Pesto și fasole verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi Pesto și salată de fasole verde. Această rețetă face 6 porții cu 249 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze ușor de busuioc, cartofi noi, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Salată De Fasole Verde Și Cartofi Cu Pesto, Salata de cartofi și fasole verde a lui Michael Natkin cu pesto de rucola, și Salată de fasole verde, roșii și cartofi cu pesto de migdale și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-un coș mare cu aburi montat peste o oală cu apă clocotită. Acoperiți și aburiți timp de 5 minute.
Adăugați fasolea verde la cartofii din abur și continuați să gătiți, acoperiți, încă 4 minute.
Scurgeți și aruncați imediat într-o baie de gheață pentru a se răci.
Transferați legumele într-un castron mare de servire.
Adăugați pesto și amestecați pentru a acoperi uniform. Condimentează cu sare și piper și servește.
Faceți un lot mare din acest pesto vara, când busuiocul este proaspăt și abundent. Îl puteți îngheța în tăvi cu cuburi de gheață, împachetați cuburile și îl puteți folosi pe tot parcursul anului ca sos de paste sau pentru a spori aroma unuia. De asemenea, este excelent ca o răspândire sandwich.
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică și uscată la foc mediu până se rumenesc parfumat și auriu, agitând tigaia frecvent, aproximativ 3 minute.
Într-un robot de bucătărie, procesați nucile de pin și usturoiul împreună până când sunt tocate.
Adăugați busuiocul, parmezanul, sucul de lămâie și sarea și piperul și procesați până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, turnați încet uleiul într-un flux constant prin tubul de alimentare și procesați până când este bine amestecat.