Salata de cartofi la grătar Dijon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână oțet de vin heinz, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de cartofi la grătar cu slănină + slănină-vinaigretă Dijon, Salată De Cartofi Dijon, și Salată De Cartofi Roșii Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Bateți primele 4 ingrediente cu biciul până se omogenizează. Rezervați 1/4 cană amestec de muștar pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Aruncați cartofii și ceapa cu amestecul de muștar rămas până când sunt acoperite uniform. Lingură pe centrul foii mari folie rezistentă pulverizată cu spray de gătit; pliați pentru a face pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Grătar 30 până la 35 min. sau până când cartofii sunt fragede, întorcând pachetul la fiecare 10 minute. Deschideți pachetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Se toarnă amestecul de muștar rezervat peste amestecul de cartofi; se amestecă ușor.