Salată De Cartofi Fingerling
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi Fingerling. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 273 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,17 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, semințe de muștar maro, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Cartofi Fingerling, Salată Caldă De Cartofi Fingerling, și Salată de cartofi Fingerling cu rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 3". Se amestecă 1 lingură de sare și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediuși fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini și lăsați să se răcească ușor.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați semințe de muștar în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când semințele încep să apară, aproximativ 2 minute.
Se toarnă ulei cu semințe într-un castron mare.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați prazul, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până la justtender, 10-12 minute.
Bateți restul de 4 linguri de ulei, oțet, muștar Dijon și 1 lingură de apă în ulei de semințe de muștar.
Adăugați cartofi și praz; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reveniți la temperatura camerei înainte de servire, adăugând mai mult ulei și oțet dacă este uscat.