Salată de cartofi dulci prăjiți și ceapă verde

Salată de cartofi dulci prăjiți și ceapă verde
Salata de cartofi dulci prăjiți și ceapă verde este o fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 334 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ceapă verde, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată de ceapă verde la grătar și cartofi dulci cu Ch cald, Salată de cartofi dulci și ceapă prăjită, și Salată de cartofi dulci prăjiți, fenicul și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți cartofii și ceapa verde cu ulei de măsline. Prăjiți cartofii până se înmoaie. Prăjiți ceapa verde până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați cartofii în cuburi de 1 inch și tocați fin ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
3
Într-un castron mare, amestecați împreună restul de 1/2 cană de ulei de măsline, muștarul, oțeturile și mierea și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați cartofii, ceapa verde și pătrunjelul și amestecați până când cartofii sunt acoperiți cu pansamentul. Condimentează după gust cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista