Salată De Cartofi Dulci Poblano
Salata de cartofi dulci Poblano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $2.41 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 486 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare, cartofi dulci, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Poblano prăjit și salată de cartofi dulci, Cartofi Dulci La Grătar-Salată Poblano, și Salată de cartofi dulci și Poblano cu miere și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa tocată într-un vas mic cu apă foarte rece; pus deoparte.
Curățați cartofii dulci; tăiat în cuburi de 1 inch. Gatiti cartofii dulci in apa clocotita timp de 10 minute sau pana se strapunge usor cu furculita.
În tigaie de 10 până la 12 inci, gătiți ardei iute la foc mare 3 minute sau până când pielea începe să se înnegrească.
Adăugați cartofi dulci; gatiti 3 minute.
Se amestecă rucola, uleiul și sucul din 1 din tei.
Se scurge ceapa; se amestecă în salată.
Transferați amestecul în vasul acoperit; refrigerați 1 oră sau până la răcire.
Se amestecă cilantro în salată. Condimentează după gust cu sare și suc din al doilea var.