Salată de cartofi dulci cu vinetă de slănină

Salata de cartofi dulci cu vinaigretă de slănină este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 468 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, cartofi dulci, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi dulci cu vinetă de slănină, Sulițe de cartofi dulci prăjiți cu vinetă de slănină, și Salată de cartofi la grătar cu slănină + slănină-vinaigretă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați ușor 2 tigăi (15x10x1-inch) cu spray de gătit. Într-un castron mare, aruncați cartofii dulci, ceapa, 2 linguri de ulei și 3/4 linguriță de sare. Aranjați legumele într-un singur strat în tigăi.
Friptură neacoperită 25 de minute.
Scoateți ceapa din tigăi; pus deoparte. Se amestecă cartofii dulci. Prăjiți 10 minute mai mult sau până se rumenesc.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți slănină la foc mediu 10 până la 12 minute sau până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte. Rezervați 2 linguri de picături în tigaie.
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei, restul de 3/4 linguriță de sare, oțetul, muștarul și piperul în picături în tigaie; se amestecă bine.
Transferați vinaigreta într-un castron mare.
Adăugați cartofi dulci prăjiți, ceapă, slănină, nuci pecan și stafide; aruncați ușor pentru a acoperi.