Salată de cartofi dulci cu slănină
Salata de cartofi dulci cu slănină este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 287 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cartofi dulci, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acră, Salată De Slănină Cu Cartofi Dulci, și Salată De Slănină Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală la foc mediu și acoperiți-i cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se sare apa și se gătește până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii și întoarceți-i în oala fierbinte.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare și stropiți în puțin ulei de măsline extravirgin.
Adăugați slănina și gătiți până aproape crocante.
Adăugați stocul în oală cu cartofii împreună cu oțetul și sosul fierbinte și amestecați la foc mic până se combină. Opriți focul și condimentați cu boia și sare și piper, după gust.
Transferați cartofii într-un bol de servire și amestecați ceapa tocată, țelina și pătrunjelul. Îmbrăcați salata cu o picătură liberală de ulei de măsline extravirgin și serviți imediat.