Salată De Cartofi Din Piața Fermierilor

Salata de cartofi din Piața Fermierilor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 210 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, roșii cherry, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Cartofi Pe Piața Fermierilor, Piața Fermierilor Sparanghel Și Pizza Cu Cartofi, și Louie ' s Cafe / Piața Fermierilor și plăcinte de mână cu cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați porumbul și cartofii pe o tigaie cu jeleu.
Stropiți legumele cu 1 lingură de ulei; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Puneți amestecul într-un castron mare.
Combinați tarhonul și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron mic, amestecând cu un tel. Adăugați treptat restul de 1 1/2 linguri de ulei, amestecând constant cu un tel.
Stropiți amestecul de cartofi cu pansament; aruncați ușor pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și dovlecelul în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se rumenesc usor, amestecand ocazional.
Adăugați amestecul de dovlecei și roșiile în amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a combina.