Salată de cartofi cu slănină
Salata de cartofi cu slănină este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 795 calorii. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, arpagicul, slănina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi la grătar cu slănină + slănină-vinaigretă Dijon, Salată De Cartofi Cu Slănină, și Salată de cartofi cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii noi in apa clocotita cu sare pana se inmoaie, 12-15 minute; scurgere.
Între timp, într-o tigaie medie, gătiți slănina, amestecând ocazional, la foc moderat până când este crocantă, aproximativ 4 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Curățați cartofii imediat ce sunt suficient de reci pentru a fi manipulați. Într-un castron, aruncați cartofii cu ciorba, șalota, oțetul și muștarul și lăsați să stea 1 oră, aruncând ocazional.
Adăugați slănina și uleiul de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Se ornează cu arpagic și se servește la temperatura camerei.