Salată De Cartofi Cu Rucola Și Vinetă Dijon
Salata de cartofi cu rucola și Dijon Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. O porție conține 229 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rucola, sare, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată de somon și rucola cu vinetă Dijon, Salată de rucola și pere cu vinetă de Sherry Dijon, și Salată de cuscus, linte și rucola cu usturoi-vinetă Dijon.
Instrucțiuni
Puneți ceapa într-un castron mic și acoperiți cu apă rece (aceasta va elimina o parte din mușcătură).
Puneți cartofii într-o oală mare cu apă sărată generos. Se aduce la fierbere la foc mare.
Coborâți focul, astfel încât apa să fiarbă abia și gătiți timp de aproximativ 10 minute, până când puteți străpunge cartofii cu vârful unui cuțit ascuțit și alunecă ușor.
Scurgeți bine cartofii și turnați-i într-un castron mare.
Aruncați ușor cartofii calzi cu oțetul de orez, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Adăugați arpagicul, rucola și ceapa roșie și amestecați.
Bateți împreună oțetul de vin roșu, muștarul și uleiul de măsline într-un castron mic.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se toarnă peste amestecul de cartofi și se aruncă pentru a se combina.
Se servește cald sau se păstrează acoperit la temperatura camerei până la o oră.